Termeni si conditii

1- Cine suntem

Site-ul nostru are adresa web : https://www.dianacuisine.com .

Navigarea pe acest site este supusă acestor condiții de utilizare. Persoanele care accesează informațiile puse la dispoziție de Diana Crișan pe site-ul său web recunosc că au citit condițiile de utilizare și le acceptă.

1.1- Editorul

Acest site este editat de Diana Crișan, situat la Satu Mare. Directorul publicațiilor sunt eu însumi.

Contact

dianamycuisine@gmail.com

1.2- Gazduire web

DreamHost

417 Associated Road

Brea, CA 92821

USA

https://www.dreamhost.com

1.3- Accesarea si utilizarea Site-ului

Accesarea si utilizarea Site-ului inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor.

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti termeni si conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (e.g. bifarea casutei specifice „am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile dianacuisine.com”).


Bifand o anumita casuta, utilizatorul :

a) Isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de termeni si conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile serviciilor;

b) Ia la cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidentialitate, care este parte integranta din acest set de termeni si conditii.


Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati dianacuisine.com, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

2- Scutire de răspundere pentru conținutul site-ului

Serviciile oferite de dianacuisine.com nu pot garanta exactitatea, precizia sau exhaustivitatea informațiilor puse la dispoziție pe acest site. Ca rezultat, dianacuisine.com declina orice responsabilitate pentru orice imprecizie, inexactitate sau omisiune referitoare la informațiile disponibile pe acest site. Caracteristicile tehnice, descrierile, fotografiile și referințele produselor conținute pe acest site pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mulțumim utilizatorilor site-ului că ne-au notificat orice omisiuni, erori sau corecții, trimițându-mi un e-mail. dianamycuisine@gmail.com

3- Evoluția site-ului

Elementele prezentate pe acest site pot fi modificate fără notificare și sunt puse la dispoziție fără nicio garanție, expresă sau implicită, de niciun fel și nu pot da naștere la niciun drept la compensare.

3.1- Dreptul de proprietate

Articolele (texte + imagini) publicate de Diana Crisan se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

4- Scutire de responsabilitate pentru conținutul site-urilor menționate

Link-urile hipertext create în cadrul acestui site către alte resurse prezente pe Internet sunt oferite doar din motive de comoditate și nici conținutul lor, nici linkurile pe care le conțin, nici modificările sau actualizările actualizate la ei nu pot angaja responsabilitatea lui Diana Crisan.

5- Scutire de răspundere tehnică

Diana Crisan își declină orice responsabilitate în caz de dificultate de acces la site-ul său sau întreruperi în conexiune indiferent de cauză. În plus, acesta nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune sau virus care ar putea infecta computerul sau orice echipament computerizat, în urma utilizării sau accesului pe site sau a descărcărilor de pe acest site.

6- Ce date personale colectam si de ce le colectam

Puteți naviga pe site-ul nostru fără să dezvăluiți datele dvs. cu caracter personal.

Statistici
Politică de confidențialitate

Situl web www.dianacuisine.com, (numit generic „dianacuisine.com” în acest document) se referă la situl găzduit pe dreamhost.com. Această politică de confidențialitate descrie cum dianacuisine.com folosește și protejează toate informație pe care ni le oferi. Ne angajăm să te asigurăm că îți este protejată confidențialitatea. Dacă ne furnizezi informații personale prin dianacuisine.com, poți fi sigur că ele vor fi folosite numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate.

Vizitatori pe situri web

Ca și majoritatea operatorilor de situri web, dianacuisine.com colectează informații de identificare care nu sunt personale, de tipul celor puse la dispoziție în mod obișnuit de navigatoarele și serverele web, cum ar fi tipul de navigator, limba preferată, situl de referință și data și ora fiecărei cereri a vizitatorilor. Scopul dianacuisine.com în colectarea informațiilor de identificare care nu sunt personale este de a înțelege mai bine modul cum vizitatorii folosesc situl web dianacuisine.com. Din când în când, dianacuisine.com poate publica informații globale de identificare care nu sunt personale, de exemplu prin publicarea unui raport privind tendințele utilizării siturilor sale web.

De asemenea, dianacuisine.com colectează potențiale informații personale de identificare, cum ar fi adresele Internet Protocol (IP). Totuși, dianacuisine.com nu folosește adresele IP pentru a-și identifica vizitatorii și nu divulgă asemenea informații decât în aceleași circumstanțe în care folosește și divulgă informațiile personale de identificare, așa cum este descris mai jos.

Colectarea informațiilor personale de identificare

Unii dintre vizitatorii dianacuisine.com aleg să interacționeze cu www.dianacuisine.com, în moduri care necesită ca www.dianacuisine.com, să colecteze informații personale de identificare. Cantitatea și tipul de informații pe care dianacuisine.com le colectează depinde de natura interacțiunii. De exemplu, le cerem vizitatorilor care doresc sa comenteze retetele noastre să furnizeze un nume de utilizator și o adresă de email.

În fiecare caz, www.dianacuisine.com, colectează astfel de informații numai în măsura în care sunt necesare sau adecvate pentru a îndeplini scopul interacțiunii vizitatorului cu dianacuisine.com. dianacuisine.com nu dezvăluie alte informații personale de identificare în afară de cele descrise mai jos. Iar vizitatorii pot refuza întotdeauna să furnizeze informații personale de identificare, cu avertismentul că pot fi împiedicați să se angreneze în anumite activități legate de situl web, cum ar fi anunturile prin e-mail.

Toate informațiile care sunt colectate pe dianacuisine.com vor fi gestionate în conformitate cu GDPR.

Comentarii

Pe site-ul nostru www.dianacuisine.com

nu puteti sa faceti comentarii va invitam pe paginile noastre sociale oficiale unde puteti sa comentati despre serviciile noastre

Pagini sociale oficiale

Media

Pe acest site imaginile sunt incarcate doar de administratorul site-ului . Vizitatorii site-ului www.dianacuisine.com,nu au posibilitatea incarcarii de imagini.

Formulare de contact

Site-ul www.dianacuisine.com

nu foloseste formular de contact. Pentru a lua legatura cu noi, o puteti face pe retelele sociale sau pe adresa de email: dianamycuisine@gmail.com.

Newsletter ( abonament la ultimele noutati )

Site-ul www.dianacuisine.com

nu are serviciu newsletter pentru a fi la curent cu noutatile site-ului nostru va asteptam pe paginile noastre sociale oficiale .

Pagini sociale oficiale

Protecția anumitor informații personale de identificare

www.dianacuisine.com, divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai administratorilor de proiecte, angajaților, contractorilor și organizațiilor afiliate care trebuie să cunoască acele informații pentru a le procesa în numele www.dianacuisine.com, sau pentru a furniza servicii disponibile prin intermediul dianacuisine.com și care au fost de acord să nu le divulge altora. Unii dintre acești angajați, contractori și unele organizații afiliate pot să nu lucreze în țara ta de reședință; prin utilizarea dianacuisine.com, ești de acord cu transferul acestor informații către ei.

www.dianacuisine.com, nu va închiria și nu va vinde nimănui posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare. În afară de administratorii de proiecte, angajații, contractorii și organizațiile afiliate, așa cum sunt descriși mai sus, dianacuisine.com divulgă posibile informații personale de identificare și informații personale de identificare numai când este obligat prin lege, dacă îți dai acordul ca informațiile tale să fie partajate sau când dianacuisine.com crede cu bună credință că divulgarea este necesară și rezonabilă pentru a proteja proprietatea sau drepturile dianacuisine.com, terților sau publicului larg.

Folosirea informațiilor personale

Folosim informațiile pe care le furnizezi pentru a înregistra un cont, a participa la evenimentele noastre, a primi buletine de știri, a folosi anumite alte servicii .

Nu vom vinde sau închiria informațiile tale personale unor părți terțe decât dacă avem acceptul tău sau suntem obligați prin lege s-o facem.

Din când în când, am dori să-ți trimitem prin email o comunicare de marketing, care te-ar putea interesa. Dacă ți-a dat acordul pentru marketing, poți renunța mai târziu.

Oricând, ai dreptul să ne împiedici să te mai contactăm în scopuri de marketing. Dacă nu mai vrei să fii contactat în scopuri de marketing, te rog dă clic pe legătura de dezabonare din partea de jos a emailului.

Drepturi legate de informațiile tale

În conformitate cu legea privind protecția datelor, ai anumite drepturi legate de informațiile personale pe care le deținem despre tine. În special, ai dreptul să:

 • ceri o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre tine;
 • ceri să-ți actualizăm informațiile personale pe care le deținem despre tine sau să-ți corectezi singur informațiile personale pe care le consideri incorecte sau incomplete;
 • obiectezi asupra modului cum îți procesăm informațiile personale; și/sau
 • retragi consimțământul acordat pentru procesarea informațiilor tale personale (dacă o astfel de procesare se bazează pe consimțământ și consimțământul este singura bază permisă pentru procesare).

Dacă vrei să exerciți aceste drepturi sau să înțelegi dacă aceste drepturi se aplică în cazul tău, te rog urmărește instrucțiunile de la sfârșitul acestei declarații de confidențialitate.

Legături la terți

Situl nostru web poate conține legături la alte situri web oferite de părți terțe care nu sunt sub controlul nostru. Când urmărești o legătură și furnizezi informații unui sit web terț, te rog să reții că nu suntem responsabili pentru datele pe care le furnizezi acelei părți terțe. Această politică de confidențialitate se aplică numai pentru situl web afișate la începutul acestui document, deci când vizitezi alte situri web, chiar dacă dai clic pe o legătură publicată pe dianacuisine.com, ar trebui să citești mai întâi politica lor de confidențialitate.

Statistici globale

dianacuisine.com poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe situl sale web.
Totuși, dianacuisine.com nu divulgă alte informații personale de identificare decât cele descrise în această politică.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl www.dianacuisine.com, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

7- Cu cine partajam datele tale

Datele transmise sitului dianacuisine.com nu sunt partajate cu terti. Aceste date sunt confidentiale si va asiguram ca vom respecta confiendiatilitatea datelor transmise.

8- Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

9- Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe situl web www.dianacuisine.com, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

10- Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Statistici globale

dianacuisine.com poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe situl sale web.
Totuși, dianacuisine.com nu divulgă alte informații personale de identificare decât cele descrise în această politică.

În plus, sunt colectate automat informații despre cum folosești situl nostru web prin utilizarea „cookie-urilor”. Cookie-urile sunt fișiere text plasate pe calculatorul tău pentru a colecta informații standard despre jurnalul de internet și informații despre comportamentul vizitatorilor. Aceste informații sunt folosite pentru a urmări cum utilizează vizitatorii situl web și compila rapoarte statistice referitoare la activitatea sitului web.

Te rog consultă politica noastră privind cookie-urile pentru mai multe informații despre ce cookie-uri sunt folosite pe dianacuisine.com.

11- Modificări la politică de confidențialitate

Deși majoritatea modificărilor sunt considerate a fi minore, dianacuisine.com își poate modifica politica de confidențialitate din când în când și prin libertatea sa de acțiune exclusivă. dianacuisine.com își încurajează vizitatorii să revină frecvent la această pagină pentru vedea eventuale modificări la politica de confidențialitate. Continuarea utilizării acestui sit după orice fel de modificare a acestei politici de confidențialitate va constitui acceptarea unei astfel de modificări.

12- Contact

Dacă ai întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la informațiile pe care le deținem despre tine, te rog contactează-ne pe email la : dianamycuisine@gmail.com .

13- Informații suplimentare

Situl dianacuisine.com este găzduit de serverele companiei DreamHost .Aceasta asigură confidențialitatea datelor găzduite conform regulilor în vigoare (GDPR) –https://www.dreamhost.com/legal/privacy-policy/

Prin urmare, în calitate de vizitator al site-ului: www.dianacuisine.com, aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
 • Dreptul la ștergerea datelor – puteți cere ștergerea datelor personale;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat sa fie transmise altui operator;
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
 • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă.